Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.20 secunde)
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca grupul PNL de la Camera a depus luni o plangere la procurorul-sef al Departamentului de urmarire penala din cadrul Parchetului privind rezolutia de "neincepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase" data de procurorul de caz.
Pe Adrian Menghes bucurestenii l-au putut intalni in week-end-ul trecut la standul sau din curtea Muzeului Satului, cu inghetata artizanala adusa in niste butoaie de lemn superbe, care au facut deliciul targului. ... Adrian Menghes este autorul proiectului Butoiul cu inghetata, marca Maia Ice Cream SRL.
Adrian Nastase are un nou dosar la Departamentul National Anticoruptie. ... Avocatii lui Adrian Nastase nu au dorit ca comenteze aceasta informatie. Acesta este cel de-al treilea dosar penal in care Adrian Nastase este pus sub acuzare pentru fapte de coruptie.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu are proiecte politice comune cu deputatul PSD Adrian Nastase, dar ca acesta "face o treaba utila", urmand sa publice cateva volume despre politica externa a Romaniei de dupa 1989.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
Adrian Nastase s-a prezentat, marti, a doua zi consecutiv la DNA, pentru a i se prezenta acuzatiile finale in dosarele Eurografica si Zambaccian.
Declaratiile lui Miron Mitrea la DNA s-au "scurs" catre un cotidian central, punand astfel foc pe paie in relatia cu Adrian Nastase. Mitrea a dat cu subsemnatul la DNA, unde a precizat ca Adrian Nastase ar fi fost organizatorul campaniei prezidentiale, chiar daca, oficial, directorul acesteia era Octavian Stireanu.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
In ziua in care presedintele Traian Basescu s-a dus la CNSAS impreuna cu noii sefi ai SRI si SIE, pentru a discuta cu membrii Colegiului institutiei despre preluarea dosarelor din arhivele serviciilor, Adrian Iorgulescu a cerut reluarea procesului de deconspirare a inaltilor prelati care au colaborat cu Securitatea si a solicitat ca oamenii de cultura care au adus omagii Partidului Comunist sa faca un pas inapoi din viata publica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a luat ieri, pentru prima data, apararea lui Adrian Nastase.
Liberalul Adrian Cioroianu ar putea fi urmatorul ministru de Externe. ... Tariceanu a spus ca Adrian Cioroianu a fost singurul candidat la functia de sef al diplomatiei romane despre care s-a discutat in sedinta conducerii liberale.
Premierul Tariceanu a declarat ca nu va face alta nominalizare pentru postul de ministru de Externe si a apre-ciat ca maniera sefului statului de a tergiversa numirea lui Adrian Cioroianu dovedeste ca acesta incearca sa blocheze relatia institutionala dintre Guvern si Presedintie.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
PSD are nevoie de o conducere colectiva, pentru ca si-a pierdut directia si logica de a functiona coerent, considera fostul presedintele al PSD, Adrian Nastase.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat, vineri, ca o eventuala candidatura a lui Adrian Nastase la presedintia Consiliului National al PSD ar fi un castig pentru partid. "Domnul Adrian Nastase, daca doreste sa candideze pentru Consiliul National, este un castig pentru PSD.
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. "Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus Oprea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri, in discursul sau de la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca intra in competitie "colegiala" cu Nastase si Vacaroiu, care au condus "bine" guvernele PSD, el apreciind ca Adrian Nastase are toate calitatile de a continua traseul intrerupt in 2004.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
In schimb, pentru informarea corecta a celor mai putini prostanaci decat Geoana, amintim doar cateva episoade petrecute in guvernarea Adrian Nastase, cea despre care Geoana spunea ieri ca a reformat justitia si a introdus Romania in Uniunea Europeana.
google-analytics.com